preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gornja Poljica

Školski kurikulum

 

 Školski kurikulum

Školskim kurikulumom utvrđuje se dugoročni (višegodišnji)  i  kratkoročni plan i program rada škole kroz dopunske, dodatne, izborne, izvannastavne i izvanškolske aktivnosti, programe i projekte prema smjernicama Hrvatskog nacionalnog obrazovnog standarda, Nacionalnog okvirnog kurikuluma i nastavnog plana i programa.

 

Cilj  kurikuluma:

Sustavnim poučavanjem poticati i unapređivati intelektualni, tjelesni, estetski, društveni, moralni i duhovni razvoj učenika u skladu s njegovim sposobnostima i sklonostima.

Autonomijom planiranja organiziranja i slobode pedagoškog i didaktičko-metodičkog pristupa u izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima kroz projekte, radionice ili istraživanja zavičajnih tema i sadržaja, razvijati kod učenika svijest o nacionalnoj pripadnosti, identitetu i očuvanju bogate poljičke kulturno-povijesne baštine.

 

 Planirane aktivnosti:

  • Dodatna nastava 
  • Dopunska  nastava
  • Izvannastavne aktivnosti (grupe/sekcije)
  • Športsko-zdravstvene aktivnosti
  • Izvanškolske aktivnosti

Školski kurikulum objavljen na mrežnim stranicama škole, dostupan je učenicima, roditeljima i svima zainteresiranima za život i rad škole.

 

 

 

Priloženi dokumenti:
-KURIKULUM 2020-21.doc


Sat

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi

Priloženi dokumenti:
CARNET.docx

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Gornja Poljica / Srijane 43, HR-21205 Donji Dolac / os-gornja-poljica-srijane.skole.hr / ured@os-gornja-poljica-srijane.skole.hr
preskoči na navigaciju